Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Lovisa B. Nielsen
Lovisa B. Nielsen

Content & Research Analyst

lovisa.nielsen@rabattkodsguiden.se
Erfarenhet
Lovisa arbetar på RabattkodsGuiden.se som Content & Research Analyst och som Ämnesexpert med inriktning på Skönhet & Hälsa. Tack vare sin erfarenhet från sitt arbete på Sephora som Operations Associate har hon fått djupgående kunskap om skönhetsprodukter och vikten av att kunna kommunicera och förmedla budskap tydligt. Med sin omfattande kunskap hjälper hon sina läsare med att fatta välgrundade beslut om skönhets- och hälsoprodukter. Med andra ord kan hon hjälpa dig att inte bara se bra ut, utan även må bra samtidigt.

Utbildning
Hon har tidigare studerat på IHM Business School vilket hjälpt henne förstå vikten av analyser och research. Även hennes språkstudier har gynnat hennes arbete vilket syns i hennes inspirerande och välstrukturerade texter. Lovisa har en passion för skönhets- och hälsoprodukter och gillar att experimentera med olika produkter på sin fritid. Hon är en självutnämnd nattuggla, men påstår att hon kan balansera det med att gå till gymmet. Rolig kuriosa är att Lovisa är en grym trummis!

Om RabattkodsGuiden.se
RabattkodsGuiden.se arbetar aktivt för att ge svenska konsumenter bästa möjliga erbjudanden. Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår service genom att utöka antalet e-handlare, införa nya funktioner och hitta nya sätt att spara pengar. Som den enda plattformen driven av ett community är vi stolta över att skapa personliga kampanjer för våra medlemmar. Med vårt dedikerade team strävar vi efter att hjälpa konsumenterna spara pengar på sina inköp på ett effektivt sätt. Läs mer om hur vi arbetar.

MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×