Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

BasicClean.se logo
  basicclean.se  |    3 deals  |    32 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     32 SEK (snittbesparing)    3 deals   |     32 SEK (snittbesparing)


Aktuella BasicClean.se rabattkoder och deals för juni 2024

  Senast redigerad: 14 / 06 / 2024


BasicClean.se rabattkoder & deals | juni 2024BasicClean.se

BasicClean.se Rabattkod | juni 2024

Senast uppdaterad: 3 juni 2024

BasicClean.se Rabattkod | juni 2024

Bästa Rabatten
1

BasicClean.se Erbjudande - Upp till 20% rabatt

Fynda med upp till 20% rabatt på utvalda produkter

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   Ingen kod behövs
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

2

BasicClean.se Erbjudande - Fri Frakt

Få fri frakt på beställningar över 699 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

3

BasicClean.se Kampanj

Se alla aktuella kampanjer och rabatter

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

Vilken är den bästa BasicClean.se rabattkoden juni 2024?Denna artikel är min sammanställning av de bästa BasicClean.se rabatterna, baserat på mina egna tester och analys. Det betyder att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har granskat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Dessutom ser jag om det finns villkor för att erhålla fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för speciella rabatter som till exempel studentrabatter. Därefter har jag granskat och rankat rabatterna baserat på de egenskaper jag beskriver i min sammanställning. Målet är att ge dig en tydlig översikt över de bästa och mest aktuella rabatterna på marknaden idag, så att du kan göra ett köp till bästa möjliga pris. Den nuvarande bästa rabatten för BasicClean.se är "BasicClean.se Erbjudande - Upp till 20% rabatt".


De tre bästa BasicClean.se rabatterna i juni 2024:


 1. BasicClean.se Erbjudande - Upp till 20% rabatt - Fynda med upp till 20% rabatt på utvalda produkter
 2. BasicClean.se Erbjudande - Fri Frakt - Få fri frakt på beställningar över 699 kr
 3. BasicClean.se Kampanj - Se alla aktuella kampanjer och rabatter

BasicClean.se Rabattkod banner

Hur arbetar vi?
Vi strävar att presentera de tre bästa och senaste rabattkoderna och erbjudandena. För att göra detta testar vi varje rabatt noggrant själva och rangordnar dem baserat på resultatet. Vi uppdaterar våra betyg regelbundet så att du som användare alltid får den senaste informationen. Oftast arbetar ett team på 3-4 personer per butik, men du alltid hitta vem som är ansvarig för innehållet längst ner på sidan. Om du upptäcker något felaktigt eller vill ge feedback så skicka gärna oss ett mail. För att garantera vår objektivitet tar vi inte emot betalningar eller ersättning för våra resultat. Observera att vi kan få en liten ersättning om du gör ett köp via våra länkar, men vår bedömning baseras uteslutande på testresultaten! Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa BasicClean.se rabatterna:Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av fem kategorier. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Se hur de jämför sig med varann i diagrammet nedan. Maxbetyget är 5.00. Du kan även klicka på enskild kategori för att bryta ut resultatet per kategori. Maxbetyg per kategori är 1.00Jämför de tre bästa BasicClean.se rabatterna just nu


Rabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Gäller hela sortimentet
INTE minsta ordervärde
INTE endast nykunder
INTE endast studenter
1. 20% rabatt
20%
2. Fri frakt
Fri frakt
3. Kampanj
Kampanj


.

Jämför de tre bästa BasicClean.se rabatterna just nuRabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Hela butiken
Inte min. order
Inte nykund
Inte student
1.
20%
2.
FF
3.
%

.

Vanliga frågor om BasicClean.seBasic Clean strävar efter att göra rengöring enkelt för sina kunder genom supereffektiva och koncentrerade produkter. Louise Grønhøj, vår städ- och rengöringsexpert, har även skapat korta instruktionsvideor för att visa hur produkterna fungerar.


Basic Clean garanterar kvalitetskontroll och att produkterna lever upp till förväntningarna. Du kommer aldrig att köpa ineffektiva produkter från dem.BasicClean.se Rabattkod banner

Hur använder jag rabattkoder på BasicClean.se?


 1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos BasicClean.se. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till basicclean.se
 3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på RabattkodsGuiden.
 4. 4. Handla på BasicClean.se som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
 5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från basicclean.se.
Hur använder man BasicClean.se rabattkod banner

Köpguide för BasicClean.seBasic Clean är din partner för förstklassig rengöring. Deras passion är att göra städningen enklare, effektivare och mer prisvärd för dig. De har en lång historia av att erbjuda högkvalitativa rengöringsprodukter som hjälper dig att uppnå skinande resultat i ditt hem eller på arbetsplatsen. De är ett svenskt företag med en vision om att revolutionera rengöringsbranschen. De tror att rengöring inte bara handlar om att ta bort smuts – det handlar om att skapa en hälsosam och trivsam miljö för alla. Deras sortiment är noga utvalt för att möta dina behov och göra städningen till en barnlek.

De grundades med ett enkelt mål: att erbjuda rengöringsprodukter som fungerar. De har vuxit från en liten lokal verksamhet till en nationell leverantör med tusentals nöjda kunder. Deras passion för kvalitet och service har alltid varit deras drivkraft. Deras sortiment omfattar allt från fläckborttagning och mögelrengöring till dammsugare och desinfektionsmedel. Här är deras tre bästsäljare:


1. Fläckborttagning: Deras lilla problemknäckare som tar bort även de mest envisa fläckarna från dina textilier på nolltid. Perfekt för fett, olja, gräs, blod, mat och vin.
2. Mögelrengöringsmedel: Ett oumbärligt verktyg för att bekämpa mögel och hålla ditt hem fräscht och hälsosamt.
3. Kalkborttagning: Ett paket som inte bara tar bort kalk utan också ger dig bonusgåvor. Perfekt för att hålla dina ytor skinande rena.

Anmäl dig till deras nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena och rengöringstips direkt i din inkorg. De har regelbundna kampanjer och specialerbjudanden för deras lojala kunder.

Köpvillkor: De erbjuder blixtsnabba leveranser till ett paketombud nära dig. Alla beställningar över 699 SEK levereras gratis. För beställningar under 699 SEK är fraktkostnaden endast 68 SEK exklusive moms.

Lycka till med din rengöring och göra den till en positiv och enkel upplevelse.

BasicClean.se Rabattkod banner

Genomföra ett köp på BasicClean.se - Steg för steg Guide 1. Besök Basic Clean:s webbplats: Öppna din webbläsare och gå till Basic Clean:s webbplats.
 2. Utforska produkterna: Bläddra igenom deras sortiment av effektiva och professionella rengöringsprodukter. Du hittar allt från ugnsrengöringsmedel till mögelrengöringsmedel och mycket mer.
 3. Lägg till produkter i kundvagnen: När du hittar en produkt du vill köpa, klicka på “Lägg till i kundvagn”. Upprepa detta steg för alla produkter du vill köpa.
 4. Gå till kassan: När du är nöjd med ditt val av produkter, klicka på “Kundvagn” längst upp till höger på sidan. Därifrån kan du granska din beställning och ändra antal produkter om det behövs.
 5. Fyll i leveransinformation: Klicka på “Gå till kassan” och fyll i din leveransadress och kontaktuppgifter. Du kan också välja fraktalternativ och betalningsmetod här.
 6. Bekräfta din beställning: Granska din beställning och klicka på “Slutför köp” när du är redo. Du kommer att få en bekräftelse via e-post.
 7. Vänta på leverans: Nu är det bara att vänta på att dina rengöringsprodukter levereras till din dörr!

Lycka till med ditt köp, och ha en strålande städning!

BasicClean.se Rabattkod banner

Kort om BasicClean.se

BasicClean.se erbjuder ett brett och pålitligt sortiment av rengöringsprodukter som gör städningen riktigt smidig och enkel. Kolla in deras utbud och hitta precis de produkter du behöver för att enkelt hålla ditt hem städat och fräscht. Deras noga utvalda sortiment gör att du kan ägna dig åt viktigare saker i livet istället för att slita ut dig i städandet. Varför inte kolla vad BasicClean.se kan erbjuda för att underlätta din vardag? Det är ett riktigt smidigt sätt att hålla ditt hem i toppskick.

BasicClean.se Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som BasicClean.se i följande kategorier:
Badrumsprodukter | Heminredning | Kök & hushåll | Tjänsteförmedling |

 Skicka in en rabattkod / deal för BasicClean.se
För dig som gillar BasicClean.se rabatter, kan dessa rabatter vara intressanta

Watertrade.se Erbjudande - Upp till 20% rabatt

  Fynda med upp till 20% rabatt på utvalda produkter

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   Ingen kod behövs
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 7 ggr 

Watertrade.se Erbjudande

  Se de bästa erbjudanden

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 4 ggr Lovisa B. Nielsen

Innehållsansvarig: Lovisa B. Nielsen

Business Dev. & Content Manager

lovisa.b.nielsen@rabattkodsguiden.seLovisa arbetar på RabattkodsGuiden.se som Content & Research Analyst och som Ämnesexpert med inriktning på Skönhet & Hälsa. Tack vare sin erfarenhet från sitt arbete på Sephora som Operations Associate har hon fått djupgående kunskap om skönhetsprodukter och vikten av att kunna kommunicera och förmedla budskap tydligt. Med sin omfattande kunskap hjälper hon sina läsare med att fatta välgrundade beslut om skönhets- och hälsoprodukter. Med andra ord kan hon hjälpa dig att inte bara se bra ut, utan även må bra samtidigt. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 1 juni 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×