Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Hur vi arbetar
Att hitta rabatter till en specifik butik kan vara en utmaning ibland. Det tar tid att leta efter dem, och det kan vara förvirrande att veta om de är giltiga och vilka villkor som gäller. Här kommer vi in i bilden. Vi samlar in alla tillgängliga rabatter, både från butikerna själva och från vår växande gemenskap av användare. Genom att filtrera olika variabler, betygsätta och rangordna rabatterna strävar vi efter att ge dig tydlig information presenterad på butikens sida. Vår främsta prioritet är noggrannhet så att du kan spara tid genom att hitta all information på ett och samma ställe.

På RabattkodsGuiden.se erbjuds möjligheten att skapa ett gratis konto för att få tillgång till samtliga svenska rabatter på en och samma plats. Genom vår tjänst slipper du aktivt leta efter rabatter då du kan anpassa din profil för att få meddelanden när dina favoritbutiker erbjuder rabatter. Oftast arbetar ett team på 3-4 personer per butik, men du alltid hitta vem som är ansvarig för innehållet längst ner på butikssidan. Om du upptäcker något felaktigt eller vill ge feedback så skicka gärna oss ett mail. En stor del av vår information kommer från vårt community, vilket innebär att vi uppmuntrar medlemmarna att dela och ge feedback på rabatterna.

Våra resultat påverkas av olika faktorer:
 • Information direkt från e-handlare
 • Tips från vår community
 • Användningsdata från våra användare
 • Feedback från våra medlemmar

Vi garanterar att vi alltid kommer att hjälpa dig genom att:
 • Ständigt uppdatera våra resultat för att ge dig den senaste informationen
 • Presentera vår information på ett tydligt och lättförståeligt sätt
 • Vara ärliga och transparenta när vi presenterar våra resultat


Betygssystemet:
För att underlätta förståelsen av våra resultat har vi skapat ett betygssystem som är uppdelat i fem olika kategorier. Betygsättningen är dynamisk och tar data från en tabell av uppgifter som vi matar in efter testning, och automatisk från användardata. Sedan jämförs datan och får ett värde. Betygen uppdateras en gång per dag. De fem kategorierna är:

 1. Populäritet. Är ett viktigt mått som visar hur frekvent en rabatt används jämfört med andra alternativ.
 2. Röster. Är ett viktigt sätt att få feedback genom "gillar" eller "ogillar"-markeringar. Det ger en tydlig uppfattning om hur bra en rabatt är.
 3. Besparingsmöjlighet. Är ett mått som visar hur mycket pengar man kan spara på en standardbeställning
 4. Kombinationsmöjligheter. Är ett mått på hur väl man kan maximera besparingar på en standardbeställning genom kombinationer som t.ex. som att använda presentkort eller om rabatten är exklusiv för oss. Däremot kan detta mått påverkas negativt av rabatter med specifika krav såsom minimibelopp för beställningen, nykund eller studentrabatter.
 5. Användarvänlighet. Är ett mått som visar hur enkelt det är för användarna att navigera och använda rabattkoder under beställningsprocessen, samt om de får tydlig återkoppling när rabatten appliceras.
Efter genomförda tester tilldelas varje kategori en poäng mellan 0. 00 och 1. 00. Dessa poäng summeras sedan för att ge ett "Totalt betyg", som har en maximal möjlig poäng på 5. 00 när alla fem kategorier har bedömts.

Betygen visas på olika sätt för att göra det lättare att förstå. Det kan inkludera märkning med "Bästa Rabatten", diagram för jämförelse som kan sorteras efter kategori och en tydlig jämförande tabell.

Exempel på Bästa Rabatten ihop med betyget och ett emblem för att tydliggöra;
Betyg Bästa Rabatten

Exempel på diagram med det Totala betyget som de jämför tillgängliga alternativen;
Betyg Diagram

Exempel på Betygen utbruten per kategori;
Betyg Kategori

Exempel på en överskådlig jämförande tabell;
Betyg Kategori
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×