Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Vanliga frågor

En rabattkod är en kod som ger dig möjlighet att få ett reducerat pris när du handlar online. Genom att ange rabattkoden i kassan dras ett specifikt belopp eller procentuell sänkning från det totala priset på din vara. Rabattkoder kan ge olika typer av fördelar, såsom fri frakt, nedsatta priser eller gåvor vid köp. Butiker använder rabattkoder för att locka till sig kunder och belöna lojala shoppare.


Prisreduktionerna varierar beroende på koden, men ligger oftast mellan 10–30% och 100–600 kr. Många butiker har rabattstegar, vilket innebär att desto mer du handlar, desto större blir din rabatt. Fri frakt och olika typer av gåvor vid köp är också vanliga erbjudanden. Under shoppingdagarna som Black Week, Black Friday och Cyber Monday finns oftast de bästa rabatterna tillgängliga.


För att hitta de bästa rabattkoderna för dina favoritbutiker, kan du använda sökfältet högst upp på vår hemsida. Skriv bara butikens namn för att se aktiva erbjudanden och rabatter. Om inga resultat visas, kontrollera stavningen. Om det inte finns några rabattkoder tillgängliga för butiken just nu kommer inga resultat att visas.


Besök den butikssidan där du vill hitta en rabattkod. Klicka på den rabattkod du önskar för att få upp en pop-up ruta. För att kopiera koden kan du antingen trycka på "Kopiera och öppna" bredvid koden, eller markera koden och använda kortkommandot ctrl + c. När du är klar, gå vidare till butiken för att börja shoppa.


RabattkodsGuiden.se är en pålitlig plattform för att söka och spara pengar med hjälp av rabattkoder. Vi ger användare insikt om aktuella och mest förmånliga koder för olika produkter och tjänster. Även om det inte finns någon aktiv kod tillgänglig, kan vi erbjuda tips om hur man ändå kan dra nytta av besparingar. Förutom rabatter, erbjuder vi även andra fördelaktiga deals såsom fri frakt och studentrabatter.


Genom att klicka på rabattkoden kopieras den automatiskt åt dig. Vid utcheckningen på butikens webbsida kan du sedan enkelt klistra in koden i det angivna fältet. Rabattkoder kan ha olika benämningar såsom erbjudandekod, kampanjkod, promokod eller kupongkod, men de syftar i grunden på samma sak.


Vanligtvis tillåter inte de flesta butiker att använda flera rabattkoder för en och samma köp. Vissa butiker kan dock erbjuda rabattkoder som ger extra avdrag på redan nedsatta priser, särskilt under utförsäljningar för att göra plats för nya varor.


Svaret på frågan beror på vilken typ av rabattkod det gäller. En del rabattkoder kan endast användas en gång per kund, medan andra kan användas och återanvändas obegränsat antal gånger. För att vara säker är det alltid rekommenderat att läsa villkoren för den specifika rabattkoden du tänker utnyttja.


På vår hemsida erbjuder vi rabattkoder som är tydligt markerade antingen som "exklusiva" eller "verifierade". De exklusiva koderna är endast tillgängliga på vår plattform och finns inte någon annanstans. Vi granskar och verifierar alla koder innan de publiceras för att säkerställa deras giltighet.


Från din profilsida eller genom "bidra med en deal"-länken på webbplatsens toppmeny kan du ange en rabattkod eller ett erbjudande. När du inkluderar en länk till erbjudandet, se till att använda djuplänken direkt till erbjudandet istället för bara startsidan av butiken.


För att hitta dina favoritbutiker på rabattkodsguiden. se kan du använda sökfältet högst upp på sidan eller välja från rullgardinslistan högst upp till höger. I varje butik finns en knapp för att prenumerera på butiken. Genom att klicka på knappen och ange din e-postadress får du sedan e-postmeddelanden eller nyhetsbrev från butiken.


Vi mottar många rabattkoder och erbjudanden dagligen. Dessa granskas av vårt team innan de publiceras på vår sida för att säkerställa kvaliteten. Det kan ta några timmar upp till en dag innan bidraget syns offentligt.


Det är synd att du vill avsluta din prenumeration! För att sluta få e-postmeddelanden med rabattkoder och erbjudanden från RabattkodsGuiden, behöver du bara besöka din profil och gå till avsnittet "Mina prenumerationer". Där kan du enkelt avsluta prenumerationen för de butiker som du inte längre vill följa.


Ett erbjudande som inte kräver en kod är oftast ett "klicka-för-att-aktivera"-erbjudande, fri frakt eller en kampanj med rabatterade priser. Enkelt uttryckt, när du klickar på en länk för ett erbjudande kommer du antingen direkt till produktens sida med rabatterat pris om det är en REA-kampanj. Om det gäller fri frakt eller ett "klicka-för-att-aktivera"-erbjudande, ser du rabatten i kassan när du checkar ut om du uppfyllt villkoren för erbjudandet. Till exempel, om det står "fri frakt vid köp över 499 kr", behöver du lägga varor värda minst 499 kr i din kundvagn för att se fri-frakt-erbjudandet appliceras på din totala kostnad.


Eftersom många rabattkoder på vår webbplats skapas av våra medlemmar kan det ibland hända att de inte fungerar korrekt. För att hjälpa oss upprätthålla kvaliteten kan du rösta på varje rabattkod genom att använda tumme upp- eller nedknapparna. Om du upptäcker en ogiltig eller felaktig kod, klicka på "tumme ned" så att vi kan granska och åtgärda felet. Vänligen notera att RabattkodsGuiden.se inte tar ansvar för utgångna eller felaktiga koder. Det är inte tillåtet att be vår support om rabatter från specifika butiker. RabattkodsGuiden.se är en kostnadsfri tjänst som endast fungerar som en guide för rabattkoder, erbjudanden och kampanjer online.


Det är ovanligt, men det kan hända ibland. Vanligtvis beror detta på att vi har tagit bort en rabattkod eller ett erbjudande som var ogiltigt eller felaktigt.


Det är alltid trevligt att få rabatt när man handlar! Vi uppskattar din åsikt om koder du har använt för att få rabatter hos oss. Efter att du har använt en kod, kommer vi be dig att ange om den fungerade eller inte genom att ge en tumme upp eller ner. Din feedback är värdefull för oss!MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×